+31 (0)40 7600055
Kontakt os
Om EPSN

Vi leverer vækst

Vi er vores kunders bedste support, vi tror på den personlige kontakt, og at det skal være sjovt at lave forretning. Nationalt og internationalt tager vi personligt del i at forene professionelle talenter og de kunder der mangler dem. Uanset om du er en professionel, der leder efter et job, eller en arbejdsgiver på udkig efter talenter, eller du leder efter en ny forretningsmulighed som EPSN Franchisetager, leverer vi vækst. Vækst på det personlige, professionelle og økonomiske niveau.

EPSN gør tingene anderledes.

Vi vil gerne møde dig ansigt til ansigt, inden vi starter samarbejdet. Det er grunden til at vi er så succesfulde og antallet af lande vi opererer i vokser så hurtigt.

Vores international karriere konsulenter searcher, finder og rådgiver talenter, der ønsker en lokal eller international karriere.

Vores internationale forretningsudviklingspartnere finder og rådgiver virksomheder, der efterspørger lokale og internationale talenter.

EPSN Workforce partnere stræber efter at blive de bedste til rekruttering.

De er entreprenører, som driver deres egen forretning -  Franchisetagere hos EPSN Workforce. De er dedikerede og vil meget gerne lære dig bedre at kende, så de kan sikre, at du når dine professionelle og personlige mål du har sat op for dig selv.

Din succes er deres succes.

Eller send os en besked og vi vil kontakte dig.

Navn
E-mail
Land
Spørgsmål