+31 (0)40 7600055
Kontakt os
Ingeniørområdet

Ingeniørområdet


Vores ingeniører arbejder indenfor alle ingeniørområderne med t. eks. design, projektering, installation og produktion inden for brancher som kemi, offshore, miljø, fødevarer, industriel automation og meget mere.

Vi har et netværk og en database af ingeniører, der elsker at får luft under vingerne. Hvem har du brug for, og hvad kan du tilbyde dem? Lad os hjælpe dig med at lave det rette match. Ud over en personlig og velorganiseret rekrutteringsproces tilbyder EPSN Workforce også kunde og kandidattilpassede flytninger, der sikrer en smidig overgang for de nye internationale medarbejdere til deres nye arbejdssted og land, og vi håndterer logistikken og de administrative opgaver. Vi elsker at hjælpe jer med flytning og onboading af dine nye medarbejdere. Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilpasser vores onboardingpakke efter dine behov.

En historie, vi kan lide at dele


En kinesisk kunde hos EPSN i Storbritannien bad os finde en europæisk bilingeniør til deres fabrik i Kina. Vi fandt kandidaten og flyttede ham og hans irske familie til Beijing. 1½ år senere overførte det kinesiske firma ham til Tyskland for at hjælpe med åbningen af ​​en ny fabrik i Nürnbergområdet. Selvom vi allerede havde løst vores opgave i virksomheden og for ingeniøren, hjalp vi ham og hans familie med den ny onboarding. Denne gang fra Kina til Tyskland.

Upload your CV