+31 (0)40 7600055
Kontakt os
IT

IT


For de fleste it-fagfolk er det naturligt at have et stort internationalt netværk. Vi har et voksende netværk og en database af it-fagfolk, der arbejder for succesfulde virksomheder i administrative- og udviklingsteams. De er IT-udviklere, -arkitekter, -teknikere, -konsulenter, -testere, - (projekt) ledere, -salgsspecialister osv. Hvem leder du efter?

Ud over en personlig og velorganiseret rekrutteringsproces tilbyder EPSN Workforce også kunde og kandidattilpassede flytninger, der sikrer en smidig overgang for de nye internationale medarbejdere til deres nye arbejdssted og land, og vi håndterer logistikken og de administrative opgaver. Vi elsker at hjælpe jer med flytning og onboading af dine nye medarbejdere. Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilpasser vores onboardingpakke efter dine behov.

En historie, vi kan lide at dele


Et tysk selskab havde søgt efter en vigtig it-professionel i fem måneder. Fire andre rekrutteringsfirmaer havde forsøgt at finde lokale kandidater til jobbet, men uden succes. Alligevel var virksomheden meget tilbageholdende med at ansætte en professionel fra udlandet, bange for, at kulturforskellen ville udgøre et problem i et team med kun fire personer.

Vi spurgte dem, hvad der ville være værst: muligheden for en potentiel kulturel udfordring eller at en anden i teamet forlod virksomheden. De erkendte, at sidstnævnte ville udgøre en større trussel. En lang historie kort. Takket være vores omfattende internationale netværk fandt vores kontor i Grækenland dem en græsk IT specialist, der allerede arbejdede i Tyskland.

Upload your CV