+31 (0)40 7600055
Kontakt os
Medicinalindustrien og sundehedsområdet

Medicinalindustrien og sundehedsområdet


Vi har et stort talentnetværk og database med internationale professionelle indenfor sundhedsområdet, der arbejder på private og offentlige hospitaler, institutioner og i medicinalindustrien. Motiverede social -og sundhedsassistenter, sygeplejersker, læger, bioanalytikere, radiografer og supportpersonale m. fl. Lad os vide, hvem du leder efter.

EPSN Workforce sørger for, at de specialiserede fagfolk er kvalificerede og forberedt på at arbejde for jer. Vi tilbyder tilrettede flyttepakker og tager det personlige ansvar for, at deres internationale flytning forløber glat, herunder koordinering af papirgang m.m., samt at de har taget de nødvendige sprogkurser gennem vores EPSN-akademi og i forbindelse med deres onboardingplan. Der er ingen logistisk og administrativ byrde for dig eller din nye medarbejder. Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilpasser vores onboardingpakke efter dine behov.

En historie, vi kan lide at dele


For en af vores belgiske kunder håndterede vi en fuld onboardingservice. Kunden søgte dermatologer, tandlæger og sygeplejersker til plejehjem. De ønskede garanti for at de nye medarbejdere var 100% klar og godkendte til arbejdet, og som kunne starte med det samme. Vi tilrettelagde rekrutteringskampagnen, testuge, den faglig registrering, sprogundervisning og en komplet onbordingpakke.

I dette tilfælde indeholdt onboardingpakken flytransport, afhentning fra lufthavnen, indkvartering på et hotel eller Bed & Breakfast for den første uge, hvor vi præsenterede dem for et valg mellem tre lejligheder. Koordinering med CPR-nummer, arbejdstilladelse, forsikringer, en bankkonto og et lån til dækning af de første tre måneder. Endvidere leverede vi en opstartspakke til deres nye hjem med seng, enkle møbler og husholdningsartikler m.m.

Upload your CV